Stoomreinigen motorcompartiment

g Het motorcompartiment wordt volledig gereinigd met de stoomreiniger, geen hoekje wordt overgeslagen en omdat wij gebruik maken van een "droog stoom" apparaat, kan er geen kortsluiting ontstaan. De stoomreiniger verwijdert alle vuil, blaadjes en olieresten op een milieuvriendelijke manier, er worden geen chemische middelen gebruikt en de vuilresten die onder de motor op de grond vallen, worden opgevangen. Na een intensieve behandeling ziet de motor er weer netjes uit en raden wij aan dat als laatste behandeling een coating/smeermiddel wordt aangebracht, voor de electronica is een andere coating beschikbaar. ( zie de volgende hoofdstukken ) 


Motorcompartiment behandeld met Nano coating
Motorcompartiment behandeld met Nano coating

Stoomreinigen en coaten (smeermiddel ) motorcompartiment

g1 Dit is dezelfde behandeling als hiernaast beschreven, echter een volgende stap is het aanbrengen van beschermende Nano coating.

Onbehandelde oppervlakken worden blootgesteld aan de schadelijke invloed van de directe omgeving. Vooral water maar ook zouten, zuren en andere chemische stoffen veroorzaken corrosie of oxidatie van het oppervlak. Het materiaal gaat roesten en breekt hierbij langzaam af.
     Na het aanbrengen van de formule hechten de nano deeltjes zich aan het oppervlak en verdringen hierbij alle watermoleculen uit micro scheurtjes en poriën in het materiaal. Dankzij de extreem lage oppervlaktespanning en lage capillaire werking zal de formule zelf effectief zijn op natte en vuile oppervlakken. Na de activatieperiode van 10-15 minuten vormt NanoProtech een duurzame en slijtvaste beschermlaag tegen vocht en corrosie. De Nano coating Anticor heeft uitstekende smeereigenschappen en voorkomen hiermee slijtage van bewegende delen. De beschermlaag van NanoProtech Electric voorkomt lekstroom en verhoogt de isolatieweerstand en geleidbaarheid van elektrische componenten. De Nano coating biedt een duurzame bescherming voor een periode tot wel 3 jaar.

Stoomreinigenen coaten motorcompartiment en coaten electronica

g2 Na het stomen en coaten van het motorcompartiment wordt de electronica gecoat. Dit unieke product is ontwikkeld voor de bescherming van elektrische en elektronische systemen die onder de zwaarste omstandigheden worden gebruikt. Beschermt al uw elektra en elektronica tegen alle vormen van vocht. Effectief tegen agressieve zuren en zouten. Voorkomt oxidatie, kortsluiting en storingen. Herstelt functionaliteit van componenten die zijn aangetast door vocht en verlengt de levensduur van elektrische apparaten. De Nanocoating dringt snel onder vocht en roest en vult de kleinste scheuren en poriën op moleculair niveau. NanoProtech vormt een duurzame waterafstotende laag die het oppervlak verzegeld tegen vocht en corrosie. Deze film werkt isolerend, voorkomt lekstroom, is slijtvast en kan effectief worden toegepast op bewegende delen. Veilig voor metalen, plastic, rubber, glas, keramiek, lak en verf. Vrij van siliconen.

Stoomreinigenen coaten motorcompartiment, smeren en coaten electronica

g3 Dezelfde behandelingen als boven en hiernaast beschreven, maar nu ook smeermiddel behandeling.