Anti corrosie coating voor thuis

Het beste onderhoudsmiddel voor huis en tuin.

Unieke eigenschappen.


Effectieve smering en preventie van piepen;
  • Verdrijft vocht voor 100% op moleculair niveau
  • Slijtvast, waterafstotend
    en vuilwerend
  • Onmiddellijke werking zonder voorbehandeling
  • Behoudt eigenschappen bij -80°C tot +140°C
Toepassingen
Dit unieke product is ontwikkeld voor de bescherming van alle soorten metalen, schroefverbindingen, sloten, bouten, moeren, scharnieren, buizen, gereedschappen, sanitaire en mechanische systemen tegen alle vormen van vocht. Effectief tegen agressieve zuren en zouten. Beschikt over uitstekende smeereigenschappen en voorkomt kraken en piepen van bewegende delen. Voorkomt defecten door corrosie en slijtage. Ideaal voor conservering.
De unieke NANOPROTECH formule dringt snel onder vocht en roest en vult de kleinste scheuren en poriën op moleculair niveau. NanoProtech vormt een duurzame waterafstotende laag die het oppervlak verzegeld tegen vocht en corrosie. Deze film is slijtvast en biedt uitstekende smering op bewegende delen. Veilig voor metalen, plastic, rubber, glas, keramiek, lak en verf. Vrij van siliconen.
Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik. Oppervlak of onderdeel inspuiten op een afstand van 20 tot 30 cm. Voorbehandeling van het oppervlak is niet noodzakelijk. Door de hoge capillaire werking van de NanoProtech formule zal het product ook effect hebben als het wordt aangebracht op een vochtige of vuile ondergrond. De beste werking wordt echter verkregen op een schoon oppervlak. Na de activatieperiode van 10 tot 15 minuten kan het overtollige residu worden afgenomen. Volledig effect wordt binnen 24 uur bereikt. Verbruik 50ml/m2. Aanbrengen bij -20°C tot +35°C. Behoudt eigenschappen bij -80°C tot +140°C. Effectief voor minimaal 1 jaar na behandeling (afhankelijk van condities van applicatie en gebruik). Indien nodig behandeling herhalen.
Voorkom corrosie
Voorkom corrosie met Nano coatings