Electric voertuig coating

Beschermt de elektra en elektronica in uw voertuigen tegen vocht!

Unieke eigenschappen.


- verlengt de levensduur en bespaart reparatiekosten;
- onmiddellijke werking zonder voorbehandeling;
- voorkomt kortsluiting en lekstroom;
- verdrijft vocht voor 100% op moleculair niveau;
- premiumbescherming voor uw auto en motor;

Toepassingen.

Dit unieke product is ontwikkeld voor de bescherming van voertuigen die onder de zwaarste omstandigheden worden geëxploiteerd. Beschermt elektrische apparatuur tegen alle vormen van vocht. Effectief tegen agressieve zuren en zouten. Voorkomt oxidatie, kortsluiting en storingen. Herstelt functionaliteit van componenten die zijn aangetast door vocht. Verlengt de levensduur van elektrische apparaten en componenten.
Eigenschappen
De unieke NANOPROTECH formule dringt snel onder vocht en roest en vult de kleinste scheuren en poriën op moleculair niveau. NANOPROTECH vormt een duurzame waterafstotende laag die het oppervlak verzegeld tegen vocht en corrosie. Deze film werkt isolerend, voorkomt lekstroom, is slijtvast en kan effectief worden toegepast op bewegende delen. Veilig voor metalen, plastic, rubber, glas, keramiek, lak en verf. Vrij van siliconen.
Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik. Niet gebruiken op apparaten onder spanning.Oppervlak of onderdeel inspuiten op een afstand van 20 tot 30 cm. Voorbehandeling van het oppervlak is niet noodzakelijk. Door de hoge capillaire werking van de NanoProtech formule zal het product ook effect hebben als het wordt aangebracht op een vochtige of vuile ondergrond. De beste werking wordt echter verkregen op een schoon oppervlak. Na de activatieperiode van 10 tot 15 minuten kan het overtollige residu worden afgenomen. Volledig effect wordt binnen 24 uur bereikt. Verbruik 50ml/m2. Aanbrengen bij -20°C tot +35°C. Behoudt eigenschappen bij -80°C tot +140°C. Effectief voor minimaal 1 jaar na behandeling (afhankelijk van condities van applicatie en gebruik). Indien nodig behandeling herhalen.

Het principe van Nano coatings

Het principe van Nano coating