Glas coating

Hydrophobic glas Coating biedt hogere krasbestendigheid, is water afstotend (repellant), heeft antistatische eigenschappen, verbetert de helderheid en vermindert de aanhechting van kalk in hard water.
Sealed & beschermt  glas oppervlakken.
Nano coating voor glas levert een onzichtbare, duurzame coating dat water afstotende, vuilwerende en antistatische eigenschappen heeft. Met behulp van de nanotechnologie is een langdurige, duurzame en milieuvriendelijke lijn van nanocoatings voor een grote verscheidenheid van substraten geformuleerd. In het testen, werd de wrijving teruggebracht tot minder dan 0.1, waardoor afvegen en polijsten van oppervlakken aanzienlijk gemakkelijker is geworden. De krasbestendigheid van het glas wordt tussen de vijf- en  tien keer verbeterd.
Nano glas coating is een all-purpose multi oppervlakte coating die ideaal is voor gebruik op ramen, kuipen, tegels, glazen, kommen, vloeren, zwembaden en voertuigen. Het is veilig voor gebruik op: glas, keramiek, roestvrij staal, acryl, geverfde oppervlakken, polystyreen, ABS en polycarbonaat. Nano glas coating helpt zelfs het zicht verbeteren in de regen wanneer het wordt toegepast op een voorruit.

Beschrijving
Nano hydrofobe glas Coating is een onzichtbare, duurzame coating met water afstotende, antistatische en vuil resistente eigenschappen.
Nano hydrofobe glas Coating is een all-purpose multi oppervlakte coating die ideaal is voor gebruik op kuipen, tegels, glazen, kommen, vloeren, zwembaden en voertuigen. Veilig voor gebruik op: glas, keramiek, roestvrij staal, acryl, geverfde oppervlakken, polystyreen, ABS en polycarbonaat. NanoTech hydrofobe glas Coating mag niet worden gebruikt op gepolijst kalksteen of marmer omdat het eindresultaat mat kan uitslaan.
          
             duurzame krasbestendige coating,

             waterafstotend,
             anti-statisch
             verbetert zichtbaarheid tijdens regen op voorruit glas

Nano coating aangebracht op glas
Glas waarop Nano coating is aangebracht