Advisering in- en rond de camper

Camper Custom Care geeft advies in de volgende zaken:
 
- Het aanschaffen en plaatsen van een schotel op uw camper.
- Het aanschaffen en plaatsen van zonnepanelen op uw camper.
- Het aanschaffen en plaatsen van een wifi hot spot op uw camper.
- Het aanschaffen en plaatsen van folies op uw camper.
- Het aanschaffen en plaatsen van veiligheidsmiddelen
  zoals brandblussers, CO2 en rookmelders  en defibrillator.
- Het aanschaffen en plaatsen van overig apparatuur.
- Het aanschaffen en plaatsen van een matras op maat.
- Het aanschaffen en plaatsen van een zonnescherm.
- Het aanschaffen van een beschermende hoes voor over de camper.
- Het vervangen van rubbers en kitranden.
 

Het aanschaffen en plaatsen van  een schotel op uw camper.

Camper Custom Care werkt nauw samen met specialisten op het gebied van plaatsing van schotel antennes. Met het CanalDigitaal pakket kunt u alle Nederlands TV zenders ontvangen.  Met het BasisHD-pakket kijkt u naar de leukste tv-zenders in HD-kwaliteit.  
  • Alle bekende populaire tv- en radiozenders
  • 160 vrij te ontvangen tv-zenders (20 in HD)
  • Complete HD-Recreatieset met HD-ontvanger
 
schotel op de camper voor ontvangst Nederlandse kanalen

Het aanschaffen en plaatsen van een matras op maat.

Een goede nachtrust is essentieel voor de mens, het  matras bepaalt of dat inderdaad het geval is. Uitgerust opstaan betekent energie. Vaak wordt het matras vergeten, het heeft een bepaalde levensduur en naarmate het langer in gebruik is zal ook de effectiviteit afnemen. Een camper matras wordt op maat gemaakt, qua lengte en breedte, maar ook het comfort is belangrijk. Wij hebben een samenwerking met een matrassen fabriek, gespecialiseerd in matrassen voor campers en caravans. Het matras kunnen wij behandelen met een brandvertragende Nano coating.
 
op maat gemaakte matras voor inde camper

Het aanschaffen en plaatsen van een zonnescherm.

Bij de meeste campers is een zonnescherm gemonteerd. Mocht dat bij u niet het geval zijn, of uw scherm is gescheurd, of versleten, dan kunnen wij het zonnescherm vervangen. Daarnaast kunnen wij het scherm coaten met Nano coating voor een langer behoud, het scherm is waterafstotend, het is beschermd tegen UV straling en de kleur wordt behouden. Lees over de coatings onder het tabblad Nano techniek.


Nano coating behandeling voor de camper luifel

Het aanschaffen en plaatsen van zonnepanelen op uw camper.

Een gespecialiseerd bedrijf verzogt de plaatsing van de zonnepanelen Een zonnepaneel of daglichtpaneel op uw camper, gecombineerd met een juiste verbruikersaccu en omvormer naar 230V is ideaal wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van 230 V stroompunten of generators. 
 
zonnepanelencamper.jpg

Het aanschaffen en plaatsen van een wifi hot spot op uw camper.

Een WiFi hotspot pakket  is ideaal voor situaties waarbij het beschikbare Wi-Fi signaal kwalitatief matig is of in het geval het signaal niet de voor u gewenste afstand bereikt. Ook kan het voorkomen dat u in uw camper geen optimaal ontvangst heeft. Een WiFi hotspot  pakket zorgt voor een vergroting en verbetering van uw bereik en zorgt ervoor dat u in en rondom uw camper gebruik kunt maken van internet, zelfs op afgelegen lig- en of staanplaatsen. Vanwege de gevoeligheid van de antenne en de kracht van de Wi-Fi-adapter is een bereik van enkele kilometers geen uitzondering.
 


hotspotcamper.jpg

Het aanschaffen van een beschermende hoes voor over de camper.

Als uw camper niet kan overwinteren in een stalling, of u wilt uw camper beschermen tegen stof, dan is daar een beschermhoes voor beschikbaar. De hoes wordt op maat gemaakt en is in diverse kleuren te bestellen.
 
bescherm de camper met een camper custom care beschermhoes

Het aanschaffen en plaatsen van folies op uw camper.

De folie is geschikt voor ramen, zijkanten en dak van de camper en is perfect voor het reduceren van de temperatuur binnen in de camper, waardoor het een stuk aangenamer wordt. Het heeft ook een preventieve werking op inbrekers. Inbrekers zien niet wat er in de camper ligt.
Als u per ongeluk uw ruit breekt, houdt de folie de scherven bij elkaar. 
 
wrap folie op camper aangebracht

Het aanschaffen en plaatsen van brandblussers, rookmelders en coating No Flame

De medewerkers van Camper Custom Care hebben jarenlang ervaring opgedaan in de BHV. ( Bedrijfs Hulp Verlening), daarom kunnen wij u adviseren over brandblussers, brandblusdekens, rookmelders enzovoort. Het plaatsen en uitleggen van de werking van een defibrillator behoort daar ook toe. Met de aanschaf van een defibrillator heeft u een uitstekende hulp aan boord in geval van hartfalen en kunt u ook mede camperaars helpen in geval van een dergelijk hartfalen. ( wij hebben goede contacten bij het rode kruis voor een eventuele cursus eerste hulp bij ongevallen en hartstilstand). Daarnaast kunnen wij een onzichtbare coating aanbrengen op de bekleding die brandvertragend werkt. Lees meer onder het tabblad Nano techniek.
3C blusmiddelen voor in de camper

Het vervangen van rubbers en kitranden.

Rubbers en kitranden kunnen verdrogen, poreus worden of zelfs loslaten. Indien nodig kan dit door ons worden vervangen. Als wij de camper gaan behandelen wordt standaard een vochtmeting gedaan, dit betekent dat wij altijd zullen ontdekken of ergens vocht binnenkomt, in datgeval wordt u daarvan op de hoogte gesteld en kunnen wij overleggen welke actie wordt ondernomen.
kitranden camper vervangen