Stoomreinigen matras

p Het matras wordt met de stoomreiniger gereinigd. Dit is vanwege de kracht van de stoomreiniger een door-en-door reiniging. Doordat de stoomreiniger een temperatuur produceert van boven de 100 graden celcius worden alle bacteriën gedood. Dit gebeurt door middel van  "droog" stoom zodat het matras direct na het stomen kan worden nagehandeld met een coating.   

Stoomreinigen matras en behandeling No Flame Nanocoating

p1 Dezelfde behandeling als boven en vervolgens wordt het matras met No Flame Nanocoating behandeld. De Nanocoating No Flame heeft een lange levensduur, is transparant, geurloos en zorgt ervoor dat het matras niet kan ontvlammen. 

Stoomreinigen matras en textiel Nanocoating

p2 Het matras wordt gereinigd met stoom. Stoom is bij de juiste combinatie van druk, vochtigheid en temperatuur de ideale reiniger die chemicaliën overbodig maakt! De temperatuur van de stoom is meer dan 120 graden, wat betekent dat allle bacteriën worden gedood. Na het stomen wordt het matras behandeld met textiel Nanocoating dat het matras waterafstotend maakt. De textiel Nanocoating is reukloos en transparant.

Stoomreinigen matras, textiel Nanocoating en No Flame Nanocoating

p3 Alle bovenstaande behandelingen in één pakket.
matras na behandeling met textiel Nanocoating
matras na stoomreiniging behandeling en met No Flame Nanocoating