3C Camper Custom Care stelt zich voor

3C Camper Custom Care heeft een heel simpele filosofie: kwaliteit leveren tegen een vooraf afgesproken prijs. Voordat een camper de behandeling ondergaat, wordt met de eigenaar de camper geïnspecteerd op krasjes, beschadigingen en de conditie van de lak. Er wordt overlegd welke behandelmethode het beste resultaat zal geven waarna de prijs definitief wordt vastgesteld. In de meeste gevallen zal de prijs niet, of nauwelijks afwijken van de indicatieve prijs die op de offerte staat. 
Wij bieden het volledige pakket om de camper een verjongingskuur te laten ondergaan dat ook nog eens een duurzame werking heeft. Om dat voor elkaar te krijgen vereist vakmanschap én voldoende tijd om het voor elkaar te krijgen. Eerst wassen wij de camper met milieuvriendelijke shampoo om het vuil los te weken, daarna wordt gestoomreinigd om de camper écht schoon te krijgen, de poriën te openen en de mogelijke groenalg te verwijderen. 


Onze primaire dienstverlening is het stomen, cleanen, polijsten en poetsen van de camper en deze vervolgens te behandelen met "op NanoTechniek" gebaseerde coatings voor oppervlakbescherming. Daarnaast willen wij de campereigenaar daar waar mogelijk is, helpen het juiste bedrijf te vinden om (mogelijk) andere werkzaamheden te laten verrichten.Camper Custom Care is een werkmaatschappij van
Cleaning&Coating Nederland
www.cleaningcoatingnederland.nl

Doelstelling

Zoals op de website is te lezen, kunnen wij veel speciale diensten (laten) verrichten. Ons streven is dan ook een zo breed mogelijke dienstverlening aan te bieden. De campereigenaar moet optimaal van zijn of haar camper kunnen genieten, zorgeloos op reis kunnen gaan en erop vertrouwen dat de camper functioneert zoals hij moet functioneren.
Fijn met de camper op weg