YouTube kanaal

Camper Custom Care op Youtube

Uw mening is belangrijk voor ons. Graag uw feedback. Hier zijn enkele meningen van onze clienten:

Er ging wat mis bij mijn eerdere bericht en dat wil ik graag hierbij herstellen en aanvullen. Wij zijn dus erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en wachten vol spanning af of het beloofde gemakkelijkere onderhoud klopt. We laten je dat nog wel weten....

Bij de schoonmaakbeurt zijn op eigen initiatief diverse sterk vervuilde kitnaden vernieuwd en zelfs onder de motorkap werden diverse onderdelen gereinigd. Wij zijn dus erg tevreden met het resultaat en hebben veel vertrouwen in de in de toekomst gemaakte afspraken.
 
Plaatsings datum: 10 November 2017
Geplaatst door: Cas Rath
Lienden (Gelderland)
We maakten voor het eerst kennis met 3C Camper Custom Care via een YouTube filmpje van Campervideo. Bij het leggen van het contact en het kennismaken op 25 oktober 2017 straalde het bedrijf en hun mensen direct het benodigde vertrouwen uit. We hebben daarna ook gelijk een deal gesloten en onze camper bij het bedrijf in Lelystad achter gelaten.
Wij kozen voor een complete beurt voor onze camper. Dat wil zeggen wassen, stomen, polijsten en behandelen met een Nano Coating. Het resultaat was heel erg goed en de kleine oneffenheid tijdens de inspectie opgedaan werd direct ter plekke opgelost. We reden tevreden met de camper huiswaarts en ontvingen zoals afgesproken het garantie certificaat en de foto's die tijdens de werkzaamheden werden gemaakt. De 5 jaren garantie houdt in dat we gedurende een periode van 5 jaar gegarandeerd mogen genieten van onze investering als we maar elk jaar een gratis controle en onderhoud laten uitvoeren. Het is beloofd en ik ben benieuwd of het klopt dat het tussentijds reinigen van de camper stukken gemakkelijker gaat.
 
Plaatsings datum: 09 November 2017
Geplaatst door: Cas Rath
Wij hebben in juni 2017 onze camper laten behandelen door 3C . Deze 8 jaar oude camper was weer als nieuw. Het enige jammere is, dat de vorige eigenaars er stickers hadden opgeplakt en vòòr de verkoop eraf hadden gehaald. Die lijm vreet in! en DAT is niet weg te poetsen.

Ook de kunststof bumpers glommen weer. En als het regent hoef je bijna niet de ruitenwissers te gebruiken. Het water loop gewoon af.
 
Plaatsings datum: 31 July 2017
Geplaatst door: Frieda Lien
Nogmaals bedankt voor de service. De binnenbekleding ziet er grandioos uit!!
 
Plaatsings datum: 28 February 2017
Geplaatst door: Clemens Bernardt
Amsterdam
Mijn buscamper van mei 2016 staat het hele jaar buiten. Dan wil je hem maximaal tegen weersinvloeden beschermen. Ik had al een goede ervaring met het nano-coaten van mijn personenauto. Dan maar de knoop meteen doorgehakt en gekozen voor nano-coating van mijn buscamper. Natuurlijk moet het effect na jaren nog blijken. Maar in ieder geval is de eerste schoonmaakbeurt met een minimum aan shampoo verschrikkelijk gemakkelijk gegaan. De camper glimt weer zonder hard poetsen. Afdrogen was niet nodig. De nano-behandeling door de professionele aanpak van CamperCustomCare is zeer aan te bevelen.
 
Plaatsings datum: 08 February 2017
Geplaatst door: Frits Poolman
Ede
In september heb ik mijn nieuwe auto op mogen halen bij de dealer. Op advies heb ik mijn mooie nieuwe auto direct laten coaten. Wat een prachtig resultaat gaf dit. Ondanks dat mijn auto nog nieuw was is deze nog mooier gaan glimmen. En ook het onderhoud is makkelijker dan ooit, en dat is voor mij een grote pre.
De voorlichting was prima en het resultaat nog beter. Cleaning & Coating Nederland, super bedankt!
 
Plaatsings datum: 05 February 2017
Geplaatst door: Jessica Dubbeldam
Culemborg
Nadat we in september terugkeerden van een reis van negen maanden door de VS, besloten we onze dertien jarige camper La Strada Nova L te laten polijsten.
Het resultaat is verbijsterend. We hebben weer een nieuwe camper.
 
Plaatsings datum: 06 January 2017
Geplaatst door: Clemens Bernardt
Amsterdam
In september hadden wij al een afspraak voor november 2016 gemaakt voor een ‘nano/coating’-behandeling bij Camper Custom Care in Lelystad. Toevallig kwam een week nadat we de afspraak gemaakt hadden de Camperkriebels nr 6 (van Camper Club Nederland) in de bus; hierin lazen wij de ervaring van ‘de verslaggever’. Wij waren benieuwd hoe het met onze 11 jarige Knaus zou gaan. Omdat de verslaggever zich in het zweet gewerkt had om hem schoon aan te bieden in Lelystad en bleek dat dit absoluut niet hoefde hebben wij niets meer gedaan aan het uiterlijk van onze camper. En ……… enthousiast dat ze in bij Camper Custom Care waren dat er een lekkere uitdaging voor hun stond …… super. Natuurlijk houden wij onze camper netjes en zetten we hem in de was, maar wat we na een week terugkregen …… een plaatje. Wat mooi. Misschien wel mooier dan nieuw. Alles glimt, blinkt en spiegelt. Zelfs de ramen. En als je de luiken open doet glimt het je tegemoet. Het schoonhouden hierna moet een makkie zijn: alleen wat water.
Er hangt een prijskaartje aan maar als je alles uitrekent en het plezier wat je eraan beleeft daarbij optelt en de nazorg de eerstkomende vijf jaar dan is het dat helemaal waard.
Twee zeer tevreden klanten: Wim & Marian
 
Plaatsings datum: 10 December 2016
Geplaatst door: Marian en Wim
Lemmer
Wij beginnende Camperaars willen graag ( indien mogelijk ) het beste wat er te krijgen is.
Schaf je eenmaal een mooie tweedehands Camper aan dan is de wens om het mooi te houden.
Wat te doen?
Via via hoorde wij van Camper Custom Care.
Na het eerste contact, waar de Camper rondom uitvoerig bekeken werd, kregen wij het gevoel van dat komt wel goed.
Een goede week later staat daar een Camper in Showroom staat , van buiten als nieuw en van binnen zeer goed onderhanden genomen.
Er zijn dingen gedaan die niet waren afgesproken, maar och wij waren er toch bezig was het antwoord.
Door de zeer uitvoerige Foto Documentatie ( voor de behandeling ) zijn er achteraf ook geen vragen en mochten er wat vragen zijn dan word dat in goed overleg opgelost en zo hoort het ook.
Na een paar herfst ritten door Friesland en Drenthe maak je de Camper zeer gemakkelijk schoon inclusief de velgen en dan glimt hij weer.
Hoe het in de toekomst gaat weten wij niet, maar we hebben er veel vertrouwen in.

Jongens van Camper Custom Care bedankt voor het mooie werk .


Hartelijke groeten,
Suzanne en Henri Bos.
22-11-2016
 
Plaatsings datum: 22 November 2016
Geplaatst door: Suzanne en Henri Bos
Nederhorst den berg
* Na een slechte ervaring met een ander "poets" bedrijf in 2015 waren we wat sceptisch geworden.
* Eerste kennismaking met 3C was heel plezierig. Alle mogelijkheden werden uitvoerig besproken.
* Uitgebreide offerte naar aanleiding van ons eerste bezoek.
* Na ons akkoord op 29-08-2016 de camper, intussen 8,5 jaar oud, naar de crew van 3C gebracht.
* Toen we 5 dagen later de camper kwamen ophalen, stond daar een bijna "nieuwe" camper. Perfect!
* Het autowassen onderweg is een fluitje van een cent geworden: een straaltje koud water en een borstel volstaan. Nooit gedacht dat autowassen leuk kon zijn! Tijdens onze laatste trip werd er gestrooid met zand vanwege de gladheid. De onderste meter van de camper was donker bruin. Één emmertje water en de borstel waren voldoende om de camper weer in nieuwstaat te brengen!!
* Mede omdat onze camper het hele jaar buiten staat, is het voor ons van belang dat dak en wanden niet zo makkelijk vuil en, in de herfst, de afgevallen bladeren aanhechten. En als er al een paar zwarte strepen ontstaan, kunnen we die nu eenvoudig wegwassen en zitten die niet muurvast aan de ondergrond.
* Samengevat: Wij zijn er tot op heden heel blij mee!!
* P.S: wij hebben geen aandelen…………………………..hi. ( misschien wel jammer )
Met vriendelijke groeten,
Marga en Aart Koningstein
17-11-2016 - Den Helder
 
Plaatsings datum: 21 November 2016
Geplaatst door: Marga en Aart Koningstein
Den Helder
Van vlekkerige camper met doffe bovenzijde/dak naar SHOWROOM-staat !!


Dankzij polijsten en nanowax van CamperCustomCare !!!


Top prestatie !! bedankt Parick en medewerkers !!
 
Plaatsings datum: 09 November 2016
Geplaatst door: Tom Bouma
Vogelenzang
Dof en ellendig stond hij voor mijn deur, mijn camperbusje van 11 jaar oud. Maar na door Camper Custom Care gecleanerd en gewaxd is het weer een lust voor het oog. Mijn buren zijn er blij mee, maar niet zo blij als ik. Geweldig!
 
Plaatsings datum: 20 September 2016
Geplaatst door: Mariska
Soest
Het resultaat Is nu prachtig en er is voldoende aandacht aan besteed. En de camper ziet er weer uit als nieuw.
 
Plaatsings datum: 04 August 2016
Geplaatst door: Jan
Vianen
Het resultaat Is nu prachtig en er is voldoende aandacht aan besteed. En de camper ziet er weer uit als nieuw.
 
Plaatsings datum: 04 August 2016
Geplaatst door: Jan
Vianen
Onlangs is onze 13 jaar oude camper flink onder handen genomen. van een gelige verweerde camper is het nu een blinkende frisse camper geworden. Kan zo de showroom in. Door het team in Lelystad met veel zorg en vooral ook veel werk is een uitstekende prestatie geleverd. Zie ook de filmpjes op YouTube.
 
Plaatsings datum: 24 June 2016
Geplaatst door: Rob Poldner
Zaandam
Onze 14 jarige camper staat er weer bijna nieuw bij. Wij zijn zeer tevreden over uitleg en resultaat.
 
Plaatsings datum: 01 April 2016
Geplaatst door: Berkhout
Ik had geen idee wat ik aan zou treffen, maar het resultaat was geweldig de camper weer als nieuw.
 
Plaatsings datum: 20 March 2016
Geplaatst door: René Gentenaar
Nijmegen (Malden)
Camper in de nano laten zetten. Alles goed geregeld en op de afgesproken tijd weer opgehaald. Camper was 14 jaar oud. Nu bijna nieuw. Een mooie facelift. Nu afwachten hoelang hij mooi blijft. Ik heb er alle vertrouwen in!!
 
Plaatsings datum: 13 March 2016
Geplaatst door: Gerard van der Weijden
Onze 14 jaar oude Hymer was opeens 10 jaar jonger
 
Plaatsings datum: 04 March 2016
Geplaatst door: Riezebos
Wageningen
Fantastisch resultaat, de camper is gewoon weer een tintje lichter geworden, blijkt dus dat het nog schoner en stralender kan.
Herman, eigenaar Dethleffs camper
 
Plaatsings datum: 24 December 2015
Geplaatst door: Herman
nederland
Heel mooi resultaat. Precies wat vooraf beloofd was. Benieuwd naar de houdbaarheid.
 
Plaatsings datum: 19 December 2015
Geplaatst door: Rick
Almere
Schitterend resultaat.
 
Plaatsings datum: 15 December 2015
Geplaatst door: hardy weits
Leuk Team van harde werkers. ze doen echt hun best om het meer dan mooi te maken. Leuke teamgeest en samenwerking.
bedankt voor de topservice jongens.
 
Plaatsings datum: 18 November 2015
Geplaatst door: Dirk
Lelystad
gelukt
 
Plaatsings datum: 24 September 2015
Geplaatst door: Ton de Jong
Fijn, het is klaar
 
Plaatsings datum: 24 September 2015
Geplaatst door: John de Vries
Voeg een beoordeling toe
* verplichte velden.
Uw naam:*
Email adres:*
Uw locatie:
Uw foto:
Foto's niet groter dan 500x500 px en 250 kb
Security Code:
Voer code in:*
Verstuur uw opmerkingen hier onder:*