Stoomreinigen, stofzuigen en Nanocoating aanbrengen

e De gehele binnenkant van de camper wordt gestoomd, er wordt stof gezogen, de kasten worden nagelopen en daar waar nodig wordt het resterende vuil verwijderd. Alle apparatuur wordt gereinigd. Eventuele gebreken worden aan de eigenaar door gegeven en in overleg hersteld of besteld. Het dashboard en het stuur, evenals de binnenkant van de deuren worden gereinigd. Alle reinigingsmiddelen, voor zover gebruikt,  zijn niet agressief, niet schadelijk voor de mens en is milieuvriendelijk. Standaard onderdeel van het reinigen van het interieur is de vochtmeting, hiermee kan onderzocht worden of ergens lekkage is. De ramen worden aan de binnenkant voorzien van een Nanoglascoating die het beslaan van de ramen tegengaat, vuil en stof hecht niet meer. De binnenkant van de deuren, het dashboard en het stuur worden voorzien van een Nanocoating specifiek voor kunststof.

Nanocoating aanbrengen op alle apparatuur

f Dezelfde behandeling als boven beschreven en nu wordt ook een Nanocoating aangebracht op alle apparatuur. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Nanocoating voor glas, kunststof en metaal. 

Nanocoating aanbrengen op bekleding en sanitair

f1 Dezelfde behandeling als boven beschreven en daarnaast worden alle kastjes, de bekleding van de banken en stoelen en het  douche- en toiletgedeelte voorzien van een coating die specifiek voor dat betreffende materiaal is ontworpen.

Nanocoating NO Flame aanbrengen op textiel

f2 Dezelfde behandeling als eerder beschreven en nu wordt als laatste een Nanocoating aangebracht  brandvertragend werkt. DCP No Flame is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. DCP No Flame kan gebruikt worden op alle soorten textiel, katoen, papier, karton, polyester, plastic, hout en alle soorten decoratie materielen. Al deze materialen worden volstrekt ontbrandbaar na correcte applicatie. Voorkomt vlamvorming, dooft een beginnende brand, is transparant, onzichtbaar en kleurloos en laat geen residu achter. Deze coating is een perfecte aanvulling op de brandblussers, blusdeken en rookmelders.

Nanocoating aanbrengen op alle electra

f3 Dezelfde behandeling als boven beschreven. Een extra behandeling is het aanbrengen van Nanocoating op electrische gedeeltes van apparatuur om corrosie en kortsluiting te voorkomen.
schoongemaakte keuken van een camper
volledig schoongemaakte Dethleffs camper

De behandelingen

Alle behandelingen zoals beschreven kunnen afzonderlijk en in combinatie met andere behandelingen worden uitgevoerd.