Nano coating revitalizer

Herstelt & beschermt Rubber, Vinyl en Plastic.
De Nano coating Revitalizer herstelt rubber, kunststof en vinyl oppervlakken, dat is beschadigd door UV-blootstelling, in hun oorspronkelijke glans. Met behulp van de nanotechnologie is langdurig werkend, duurzame en milieuvriendelijke lijn van nanocoatings voor een grote verscheidenheid van substraten geformuleerd. De dunne, kwarts coating zal rubber, kunststof en vinyl autodelen die zijn geoxideerd of verkleurd als gevolg van ouderdom en UV-schade herstellen en beschermen. De nanodeeltjes van de Nano coating Revitalizer dringt door in het rubber, slangen, schokdemper beschermers, dashboards en trim om de kleur en het uiterlijk te beschermen tegen toekomstige vervagen en UV-schade, hiermee houdt u uw camper als nieuw.

Beschrijving.
De Nano coatings Revitalizer is een zeer dunne, heldere, moleculaire kwarts coating. De Nanodeeltjes zijn ontworpen in het oppervlak van rubber, slangen, schokdemper covers, plastic, vinyl dashboards en trim te penetreren en wordt gebruikt om de oorspronkelijke glans en kleur, dat is  beschadigd door UV straling te herstellen. Het kan worden gebruikt op interieurs en buitendecoratie en is UV resistent.

Gebruiksaanwijzing.
Vanwege de grote verscheidenheid aan materialen is het verstandig de Nano coating Revitalizer altijd op een onopvallende locatie te testen.
Maak het te behandelen oppervlakt schoon en droog. Als het buitenshuis wordt toepast moet de omgevingstemperatuur is tussen 7° C en 40° C zijn, mag de luchtvochtigheid niet hoger zijn dan 90% en er is geen kans op regen voor een minimum van 5 uur na het geschatte tijdstip van voltooiing van het coatingproces. Schud de container voor enkele minuten om de nanodeeltjes goed te verdelen. Doe dit elke 15-20 minuten voor een juiste werking. Gebruik een microvezeldoek en breng een dunne laag aan op het oppervlak, vermijd daarbij strepen.
 

\dashboard behandeld met Nano coating revitalizer
Nano coating voor het dashboard van de camper