Anti corrosie coating voor de fiets of motor

Bescherm uw fiets tegen vocht en roest
 Unieke eigenschappen
 • Unieke en langdurige
  smeereigenschappen
 • Onmiddellijke werking
  zonder voorbehandeling
 • Behoudt eigenschappen
  bij -80°C tot +140°C
 • Premium bescherming
  voor uw complete fiets
 • Slijtvast, waterafstotend
  en vuilwerend
 Toepassingen
Dit unieke product is ontwikkeld voor de bescherming van fietsen en rijwielen die onder de zwaarste omstandigheden worden gebruikt. Het beschermt onderdelen tegen alle vormen van vocht en corrosie. Hierbij is NanoProtech Bicycle ook effectief tegen zuren en zouten (o.a. strooizout).
Naast corrosiebescherming beschikt dit product ook over uitstekende smeereigenschappen en is hiermee heel goed te gebruiken als kettingspray of smeermiddel voor bewegende delen. NanoProtech voorkomt defecten door corrosie en slijtage en is daarom een ideaal middel voor het onderhouden en conserveren van uw fiets.
Eigenschappen
De unieke NanoProtech formule dringt snel onder vocht en roest en vult de kleinste scheuren en poriën op moleculair niveau. NanoProtech vormt een duurzame waterafstotende laag die het oppervlak verzegeld tegen vocht en corrosie. Deze film is slijtvast en biedt uitstekende smering op bewegende delen. Veilig voor metalen, plastic, rubber, glas, keramiek, lak en verf. Vrij van siliconen.
Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik. Oppervlak of onderdeel inspuiten op een afstand van 20 tot 30 cm. Voorbehandeling van het oppervlak is niet noodzakelijk. Door de hoge capillaire werking van de NanoProtech formule zal het product ook effect hebben als het wordt aangebracht op een vochtige of vuile ondergrond. De beste werking wordt echter verkregen op een schoon oppervlak. Na de activatieperiode van 10 tot 15 minuten kan het overtollige residu worden afgenomen. Volledig effect wordt binnen 24 uur bereikt. Verbruik 50ml/m2. Aanbrengen bij -20°C tot +35°C. Behoudt eigenschappen bij -80°C tot +140°C. Effectief voor minimaal 1 jaar na behandeling (afhankelijk van condities van applicatie en gebruik). Indien nodig behandeling herhalen.
MountainBike.jpg